Minőségi, kellemes hangulatú szállás Hévíz központjában

Akár egy hosszabb nyaralásról, akár csak pár nap pihenésről van szó, nagyon sok múlik azon, hogy hol szállunk meg. Nem feltétlenül kell csili-vili ötcsillagos szállodában szobát foglalnunk, az viszont elengedhetetlen, hogy az igényeinknek megfelelő, komfortos helyen pihenjünk.

Szállás Hévíz központjában nagyszerű opció, ha gyalogos szerrel szeretnénk mindent elérni. Az idősembereknek és a kisgyerekeseknek különösen előnyös, hogy a fürdő nagyon közel van. Köztudott, hogy Hévíz fürdőváros, mely a gyógyvíz-forrás táplálta meleg vizes taváról híres. A tó feletti páraréteg biztosítja, hogy a víz még a hideg hónapokban is kellemes meleg legyen. A tavat a jellegzetes kialakítású Festetics-fürdőházon keresztül lehet elérni. A tavat elsősorban a gyulladásokkal, különféle mozgásszervi és ízületi betegségekkel, reumával küzdők és műtétekből lábadozók látogatják. Természetesen a teljesen egészségesek is élvezhetik a gyógyforrás jótékony hatásait. A Festetics-fürdőház, illetve a tó látványa önmagában elvarázsolja az embert. Ha ez nem lenne elég szép, akkor ott van még a Tófürdő szomszédságában található hévízi szoborpark is, melyet szintén érdemes megtekinteni.

A Lorabel Apartman kiváló választás, ha szeretnénk egy kényelmes, jól felszerelt, ugyanakkor a központban lévő szállást foglalni. A tágas szálláshely extra széles, kényelmes franciaágyakkal felszerelt, melyekben gerincvédő zónákkal ellátott orvosi matrac garantálja a komfortos pihenést. Természetesen a tusfürdő, törölköző, wifi és síkképernyős TV biztosított. A szálláshoz kamerával megfigyelt, ingyenes parkoló is tartozik, így nincs okunk aggódni a gépjármű biztonságos elhelyezése miatt. A csendes, nyugodt, higiénikus környezetben igazán feltöltődhetünk.