Egy minőségi flaska ajándéknak is kiváló lehet

Adni mindig sokkal jobb, mint kapni, ám a megfelelő ajándék felkutatása olykor embert próbáló kihívást jelenthet. Különösképp igaz ez, amikor férfinak keresünk szuvenírt, hiszen a hölgyeket jóval egyszerűbb meglepni valamivel. Az urak esetében már nehezebb a dolgunk, ugyanakkor itt is akadnak jól bevált, klasszikus megoldások.

Ilyen például a flaska is. Tudniillik ez egy olyan kiegészítő, ami teljes mértékben időtlen és még azok is hasznát veszik, akik csak nagyon ritkán rúgnak ki a hámból. Mielőtt azonban vásárlásra adnánk a fejünket, alaposan gondoljuk át, milyen tényezőket is kell majd figyelembe vennünk a flaska kiválasztásánál. Egyfelől biztosan kiemelt figyelmet kell fordítanunk a méret kérdésére. Ha pontosan tudjuk, hogy az ünnepelt rendszeresen rendez nagyobb összejöveteleket, akkor egész nyugodtan választhatunk egy méretesebb modellt, hiszen az garantáltan fokozza majd a buli hangulatát. Ellenben ha inkább kizárólag saját használatra lesz alkalmazva majd a flaska, akkor optimálisabb a hagyományos méreteknél maradni.

Ugyancsak fontos szempont a szín és a kialakítás. Elsőre talán meghökkentő lesz, de manapság már óriási flaska kínálatból válogathatunk és aligha lehet olyan elképzelésünk, amire ne létezne megoldás. Mindemellett azt se felejtsük el, hogy a laposüvegek szinte mindegyike gravíroztatható is, azaz teljesen egyedi mintázatot is létrehozhatunk. Ezért aztán gondoljuk végig, milyen ábra, vagy szövegezés lenne igazán szívhez szóló az ünnepelt számára és azt kérjük a flaska felületére. Persze hogy a hagyományos, ezüst szálcsiszolt, netán a matt fekete, vagy bőrrel bevont modell mellett tesszük-e le végül a voksunkat, az már csak rajtunk áll. Egyikkel sem tudunk mellé lőni, bár azt mindenképpen tartsuk szem előtt, miszerint a bőr sokkal érzékenyebb, mint a fém változatok.