Hatalmas színválasztékban érhető el az OPI körömlakk

A körmök különböző technikával történő kifestése a nyolcvanas-kilencvenes években élte virágkorát, ám mind a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend ez a szépészeti beavatkozás. Természetesen ma már jóval fejlettebb technikák és magasabb minőségű alapanyagok érhetők el, ám a hatalmas felhozatal olykor komolyan megnehezítheti a dolgunkat.

Tudniillik az OPI körömlakk kínálatából nagyon nem egyszerű feladat kiválasztani a legoptimálisabb darabot. Szerencsére pár fontos szempont vizsgálatával jelentősen megkönnyíthetjük ezt a folyamatot. Először is, érdemes szem előtt tartanunk, hogy az OPI körömlakk nagyon hosszú ideig megőrzi minőségét, ezért egész nyugodtan beszerezhetünk egyszerre többet is, hiszen nem jelent problémát, ha csak hónapok elteltével nyúlunk egy-egy árnyalathoz. A számtalan variációnak köszönhetően azonban még így is szelektálnunk kell majd. Ezt úgy tehetjük meg a legegyszerűbben, hogy megvizsgáljuk melyik OPI körömlakk tónusok illenek a leginkább azokhoz a kiegészítőinkhez, amiket a leggyakrabban viselünk.

Ugyancsak érdemes gondolnunk az egyes évszakok hangulatára. Míg nyárra egy vidámabb, élénk színű OPI körömlakk jelentheti az ideális választást, addig az őszi-téli időszakban inkább a barna, illetve a pasztellszínek dominálnak. Feltétlenül szerencsés mindig tartani otthon fehéret, illetve feketét, hiszen ez a két szín gyakorlatilag mindenhez passzol és bármilyen alkalomra bevethető. Az OPI körömlakk beszerzésekor tanácsos megvenni a szükséges kiegészítőket is. A gyártó által kínált ecsettel sokkal könnyebb lesz a szín felhordása, emellett pedig az alapozót és a fedőlakkot se felejtsük el. Kifogástalan végeredményt ugyanis csak akkor érhetünk el, ha a folyamat során minden egyes lépést az előírások szerint hajtunk végre.