Gondtalan utazás, reptéri parkolás

Utazni, más kultúrákat felfedezni, élményeket szerezni kétségkívül nagyszerű. Ugyanakkor eljutni az úticélra sokszor okoz nehézséget és fejtörést. Egész pontosan a reptérre való kijutás az, ami nem egyszerűsíti meg az ember dolgát.

Repülőtér parkolás nagy mértékben megkönnyítheti a reptérre való eljutást. Jellemzően az utazás tervezgetésekor a reptérre való eljutás az egyik olyan pont, mely komoly dilemmát okoz. Az egyik lehetőség a tömegközlekedés, azonban ez meglehetősen megbízhatatlan tud lenni, márpedig senkinek sem hiányzik, hogy az utazást rögtön egy gyomorgörccsel indítsa, hogy vajon kiér-e időben a reptérre. A taxi jöhet még szóba, azonban ennek díja nem olcsó. Ráadásul kénytelenek lesz haza felé is igénybe venni a szolgáltatást. Habár a fővárosiaknak ez egy nagyon jó opció lehet, viszont a vidékiek számára igencsak húzós lehet a taxival való utazás egészen a reptérig. A legkényelmesebb opció kétségkívül a saját autóval való utazás. A gépjárművel viszont valamit kezdeni kell az utazás alatt, pontosabban tárolni kell valahol.

A reptéri parkolás kiváló alternatíva, hiszen ellenőrzött körülmények között parkolhat az autóval. Az Európa Parkolóban minden autó biztonságban parkolhat kulturált környezetben, igényesen kialakított parkolóban. Többek közt fedett parkolóhelyek is rendelkezésre állnak, illetve az elektromos autók töltésére is lehetőség van. A parkoló teljes területe kamerával megfigyelt, így nem kell aggódni az autó miatt. A parkolóba való megérkezés és némi adminisztrációt követően a kollégák légkondicionált minibusszal juttatják el a kívánt terminálhoz. Az érkezés is hasonlóképp történik, azonban ekkor a csomagátvételt követően telefonon kell hívni az Európa Parkoló munkatársát és pár percen belül meg is érkezik a transzfer.