Mire ügyeljünk a cigaretta tartó használatakor?

Bizonyos kiegészítők alkalmazásával még a káros szenvedélyek is jóval élhetőbbé tehetők, ezért mindenképpen érdemes ezek beszerzésére nagy figyelmet fordítani. Nincs ez másképp a dohányzás vonatkozásában sem, hiszen a jól megválasztott kellékek sokkal komfortosabbá varázsolják a füstölést.

Elsőként egy cigaretta tartó beszerzését tanácsos fontolóra vennünk. Noha talán azt gondolhatnánk, teljesen felesleges állandóan átpakolni a szálakat az eredeti dobozból, valójában számtalan előnye van ennek a módszernek. Mind közül a legfontosabb, az a plusz védelem, amit a fémből készült cigaretta tartó jelent. Tudniillik bár a gyári papírdobozok aránylag merevek, a külső behatásokkal szemben a legkevésbé sem ellenállók. Ha véletlen ráülünk, vagy netán nedvesség éri, akkor szinte biztos, hogy a benne lévő szálak is komolyan megsérülnek. Akik egész nap fizikai munkát végeznek, azoknál ennek a kockázata ráadásul jóval magasabb, hiszen esetükben még a mellényzsebben elhelyezett doboz sincs biztonságban.

Ugyancsak a cigaretta tartó használata mellett szól, hogy alkalmazása rendkívül egyszerű és nagyon kényelmes. Kizárólag arra kell figyelnünk, hogy mindig rendesen tárjuk vissza a tárcát, így eljárva elkerülhetjük, hogy a szálak kiszáradjanak, vagy épp ellenkezőleg, túl sok pára érje őket. Kardinális kérdés, hogy a cigaretta tartó kiválasztásánál körültekintő módon járjunk el, ellenkező esetben idővel felhagyunk majd a használatával. A legfontosabb, hogy a számunkra legoptimálisabb méret mellett tegyük le a voksunkat. Ezt elsősorban az határozza meg, mennyire vagyunk erős dohányosok. Átlagos fogyasztás mellett a legelterjedtebb, 20 szálas cigaretta tartó jelenti a tökéletes választást, ezt ugyanis kényelmesen el tudjuk rakni, akár a zsebünkbe is.